Sunday, September 24, 2006

3 Ewoks

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

9 comments:

nanayau said...

alamak.. SAAAAAAAAAANGAT comelll!!!!

nak satu nak satu!!! diorg dah toilet-trained tak?! ;p

swisscobalt said...

sedang dalam proses training. kena kurung dalam cage budak2 ni baru diorang melepas dlm pasir. kalau lepas kat luar, merata2 dikencingnya. ayu pulak macam tak ajar pun :P ade cara yg lebih berkesan ke untuk train diorang ni?

dy said...

nana, apsal bubu takleh claim custody ke? haha

HazHashim said...

hahahaha its been ages since i last visited this page, and comelllll gilaaaaaaaaa the kittensss...but y eyh cam bibir dier merah semcm.ke u photoshop..lol
anyways yes there is a way kalau nak get these kitten buang air di tempat sepatutnyer..but its rather, err disgusting?huhu

swisscobalt said...

itu merah original tu..takde letak lipstik apa2..by the way diorang dah berjaya melepas di tempat yg sepatutnya..dan..nama2 mereka ialah
1. Amber..pompuan on top.
2. Jasper..jantan si bibir merah
3. Comot..jantan sebelah Amber yg teleng tu

HazHashim said...

jasper...mcm familiar la this name :/

nanayau said...

nak amber!!!

atau si comot!!!

tapi kalau jantan gaduh ngn bubu ke nanti?!

before raya bole?! ke lepas raya je?!

swisscobalt said...

nanayau, can i give u Comot? At least i got one pair left. But actually, Comot is the closest one with me. The other two kinda sombong. Tapi Comot ni comot la sket. His eyes very much like persian, thus mata dia pun comot, kena cuci selalu..sedih la pulak tgk diorang berpisah nanti..

Anonymous said...

hikhikhik... mmg laa cam ewoks... comel la....